10 jaar na het winnen van de prijsvraag was het moment eindelijk daar, afgelopen woensdag 22 november werd het unieke project Zeeburgerbaai opgeleverd! Na een intensief voortraject met technische uitdagingen is Ooms Bouw & Ontwikkeling bijzonder trots op wat er is gerealiseerd. Veertien schitterende woningen staan op een platform dat in het water is gesitueerd verbonden met een brug op het eerste eiland van IJburg, Steigereiland.

Alle betrokkenen en kopers waren uitgenodigd voor de feestelijke opening. Na het drukken op een rode knop startte er een indrukwekkend schouwspel: een heuse lichtshow werd geprojecteerd op de woningen en lichtte het platform, in volle glorie, spectaculair op in imponerende kleuren en vormen. Een fantastische mijlpaal voor alle kopers en betrokkenen.
Het gezelschap begaf zich hierna richting het platform en middels het doorknippen van een oplichtend lint werd het platform officieel geopend. De blauwe spots, geplaatst in de straat gaven het geheel een magisch tintje. De ceremonie was compleet met een gezellige borrel op het platform.
Ooms Bouw & Ontwikkeling wil alle betrokkenen bedanken voor de samenwerking en alle aanwezigen bedanken voor hun komst. We kijken terug op een geslaagde opening en wensen de bewoners ontzettend veel woonplezier! Ooms bouwt op dit moment nog verder aan fase 2 van Zeeburgerbaai waar nog eens 14 woningen op een platform worden gerealiseerd.

zb1 zb2 zb3 zb4 zb5 zb6