Verbouwing Van Aalstweg te Hoorn

Aan de Van Aalstweg in Hoorn heeft Ooms Bouw een bestaande bedrijfsruimte verbouwd ten behoeve van de komst van een nieuwe sportschool. Het gebouw heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen door de gewijzigde gevelindeling waarin een aantal nieuwe puien zijn geplaatst, een extra entree is gerealiseerd en de accentband een prominenter karakter heeft gekregen. Tevens zijn een tweetal brede trappen in het gebouw geplaatst, is de vide aangepast en is er een indelingswijziging doorgevoerd. Om de verdieping en de trappenhuizen van veel daglicht te voorzien zijn een 6-tal zeer grote lichtkoepels in het dak geplaatst. Het pand is in september 2013 opgeleverd.

Opdrachtgever: Trans European Properties IV NL Hoorn bv, Heren 2 BV (bouwmanagement)
Projectnaam: Verbouwing Van Aalstweg te Hoorn
Locatie: Hoorn
DownloadsReferentieblad