Kantoor en bedrijfshal Dintex

Deze opdracht is in bouwteamverband ontworpen en gerealiseerd. Opvallend hierbij was de wel zeer korte bouwtijd die de opdrachtgever in het contract had opgenomen. Het einde van zijn huurovereenkomst van zijn bestaande pand lag hieraan ten grondslag. De realisatie is ruim binnen deze planning gerealiseerd. De bedrijfshal omvat de volgende ruimtes: magazijn, inpakruimte, laad- en losplaats, atelier, postbusruimte, toiletten, kantoren, kantine en serverruimte. Het gebouw bestaat uit een staalconstructie voorzien van dakplaten en sandwich gevelelementen. Het gebouw wordt verwarmd en gekoeld door middel van hydroboxen met warmtepompen. Zowel het gebouw als de installaties zijn energiezuinig en onderhoudsarm ontworpen en gerealiseerd.

Opdrachtgever: Dintex bv
Projectnaam: Kantoor en bedrijfshal Dintex
Locatie: Hippolytushoef
DownloadsReferentieblad