Bloesemgaerde, Wognum

Wijk: Bloesemgaerde
Buurt: Wognum

Nostalgisch wonen in Bloesemgaerde

Bij nieuwbouw denkt men vaak aan kale wijken met strakke huizen en weinig sfeer.
Niet in Bloesemgaerde!

Bloesemgaerde is een zeer gevarieerde wijk in wording. De gehele wijk ademt de sfeer van de karakteristiek 30er jaren architectuur. Daarbij is veel aandacht besteed aan de stedenbouwkundige opzet van de wijk, wat een rijke uitstraling bewerkstelligd. Men kan dit ervaren door de ruimte van de wijk dat terug is te zien in de reeds gerealiseerde fasen.

In het totale plan worden ruim 200 woningen ontwikkeld. Een deel hiervan bestaat uit projectmatig gebouwde woningen, de overige woningen worden door particulieren opdrachtgevers gerealiseerd op royale bouwkavels. Er is een grote diversiteit qua architectuur waardoor iedereen in een unieke woning woont op deze stijlvolle landelijke locatie.

In Bloesemgaerde komt een zeer gevarieerd woningaanbod waarvan deze allen de sfeer zullen uitademen van de karakteristieke 30er jaren architectuur. Projectmatig worden er naast de vrijstaande villa’s waaronder “de Notariswoning” ook robuuste Tweekappers gerealiseerd. Voor de particulier die graag de eigen villa wil (laten) bouwen, zijn er een aantal royale bouwkavels beschikbaar. Met betrekking tot de individuele woonwensen kunnen wij u met een gerust hart meedelen dat daar waar mogelijk uiteraard rekening mee wordt gehouden. Informeer bij Hoekstra en Van Eck Makelaars Hoorn naar de mogelijkheden welke in een optielijst verwerkt zijn.