Bangert en Oosterpolder fase 4C, Optare

100% VERKOCHT EN OPGELEVERD

Ten noordoosten van Hoorn ligt Bangert en Oosterpolder. Een ruim opgezette woonwijk met veel groen en waterpartijen. In deze woonwijk realiseerden wij Bangert Optare. Lekker wonen tussen dorp en stad. Dit nieuwbouwplan bestaat uit drie woonblokken van vier, vier en zes woningen. In totaal dus 6 hoek- en 8 middenwoningen.

De twee blokken van vier liggen aan de noordzijde van de Dorpsweg, met ertussen parkeergelegenheid. Het derde blok, aan de andere kant van de weg, heeft achtertuinen op het zuiden. En dankzij de verspringing in het midden, die het geheel ook een speelse ‘break’ geeft, zijn alle achtertuinen lekker groot.

Allemaal anders
Donkere of lichte kleur gevel, hoge of lage ramen, natuurstenen of bakstenen lijst om de voordeur… Wie een blik op de gedetailleerde gevelaanzichten werpt, ontdekt al snel dat elke individuele woning anders is.

De begane grond en eerste verdieping zijn in alle 14 woningen hetzelfde ingedeeld. Toch bestaan er verschillen, waaronder in de maatvoering.

De drie woonblokken hebben een eigentijdse look die steeds verrast. Elke gevel vormt een unieke combinatie van kleuren, raampartijen en gemetselde details, terwijl alle daken zijn bedekt met stijlvolle, keramische dakpannen. De woningen zijn uitgevoerd met hardhouten kozijnen en behaaglijke radiatoren.

Wijk: Bangert en Oosterpolder
Buurt: Zwaag