bloesemgaerdedec18omslag

Op vrijdag 16 november was het zover…de állerlaatste seriematige woning van plan Bloesemgaerde te Wognum werd opgeleverd. Dit mag met recht een mijlpaal genoemd worden.  Jaren zijn voorbij gegleden voordat de bloeiende en multifunctionele wijk Bloesemgaerde eindelijk gebouwd kon worden, dit ging namelijk niet zonder slag of stoot. Al in 2006 was gestart met de ontwikkeling van dit plan welke nipt de bouwcrisis en vele procedures overleefde om uiteindelijk tot verkoop te komen in 2009. De woningen werden razendsnel verkocht. Dit dankzij een doortastende samenwerking van ontwikkelingscombinatie USP-Ooms met de Gemeente Medemblik.  Een wijk om trots op te zijn.

De sleutel werd uitgereikt aan de zeer gelukkige familie Op den Kelder-Spoelstra, uit handen van Stephan van Westen (USP Vastgoed bv) en Peter Lont (Ooms Ontwikkeling). Ze betraden hun fonkelnieuwe hoekwoning .

Bloesemgaerde is een project dat door de ontwikkelingscombinatie USP – Ooms is ontwikkeld. De wijk is zo ontworpen dat deze perfect aansluit bij de oude kern van Wognum. Geen hypermoderne nieuwbouwwijk, maar een wijk met sfeer en karakter welke onder meer worden gekenmerkt door de brede lanen, water en diverse parken. In Bloesemgaerde is een zeer gevarieerd woningaanbod gerealiseerd, waarvan iedere woning de sfeer uitademt van de karakteristieke jaren dertig architectuur. De woonwijk bestaat in totaal uit 209 woningen en een multifunctioneel centrum. De keuze van de familie Op den Kelder-Spoelstra is gevallen op bouwnummer 72. Een stijlvolle hoekwoning die hen talloze mogelijkheden biedt om hun woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Nog maar één kavel beschikbaar

Wilt u ook nostalgisch wonen in Bloesemgaerde Wognum? Op dit moment zijn alle woningen in dit plan verkocht, maar wel is er nog één vrije kavel te koop. Hier kunt u naar eigen wens een vrijstaande woning realiseren! Profiteer van de lage hypotheekrente en goede woningmarkt. Nu kan het nog!

Wie meer informatie verlangt of zich vrijblijvend wil inschrijven, kan hiervoor terecht bij onze projectmakelaar, de heer Rob Taams, telefoon: 06 – 30 48 26 48 of per e-mail: rob@taamsmakelaar.nl

 

bloesemgaerdedec18